ESMASPÄEV | Menüü 16.05 - 20.05.22 | II-III aste
| I aste |
Lõuna | Guljašš sealihast | 155g | 105g |
| Kartulipuder/ köögiviljad | 175g | 145g |
| Kõrvitsasalat | 40g | 40g |
| Kapsa-hapukurgisalat | 40g | 40g |
| Piim/keefir L | 200g | 200g |
| Leib G | 35g | 35g |
| | | |
Pikk päev | Kana, lillkapsa ja brokoliga suitsujuustu püreesupp | 250g | 250g |
| | | |
Amps | Õun | 30g | 30g |
TEISIPÄEV | | | |
Lõuna | Minestrone kanaga | 300g | 200g |
| Vaarikatarretis vaniljekastmega L | 130g/20g | 100g/20g |
| Piim/keefir L | 200 g | 200 g |
| Leib G | 35 g | 35 g |
| | | |
Pikk päev | Lasjanje hakklihaga L/G | 180 g | 180 g |
| Tee | 200 g | 150g |
| | | |
Amps | Kurk | 30g | 30g |
KOLMAPÄEV | | | |
Lõuna | Küpsetatud kala koorekastmes L/G | 155g | 105g |
| Riis/köögiviljad | 175g | 145g |
| Sidrunikaste L/G | 70g | 70g |
| Porgandi-õunasalat | 40g | 40g |
| Värske kurgi salat hapukoorega L | 40g | 40g |
| Piim/keefir L | 200g | 200g |
| Leib G | 35g | 35g |
| | | |
Pikk päev | Peedisupp | 250g | 250g |
| Soe sai vorsti juustuga | 40g | 30 g |
| | | |
Amps | Pirn | 30 g | |
NELJAPÄEV | | | |
Lõuna | Kodune seljanka | 300g | 200g |
| Hapukoor L | 20g | 15g |
| Kohupiimavorm mustikakisselliga L/G | 130g/20g | 100g/20g |
| Piim/keefir L | 200 g | 200 g |
| Leib G | 35 g | 35 g |
| | | |
Pikk päev | Ahjukartulid | 180 g | 180 g | | |
| Külm tomatikaste L | 50 g | 50 g |
| Keefiri-marjajook L | 200 g | 150g |
| | | |
Amps | Porgand | 30 g | 30g |
REEDE | | | |
Lõuna | Kodune kotlet L/G | 100g/tk | 100g/tk |
| Tatar G/köögiviljad | 200g | 150g |
| Sinepikaste L/G | 70g | 70g |
| Peedi-hapukapsasalat | 40g | 40g |
| Päikesesalat õliga | 40g | 40g |
| Piim/keefir L | 200g | 200g |
| Leib G | 35g | 35g |
| | | |
Amps | Kapsas | 30 g | |
* PRIA „Meie lastead/kool jagab Euroopa koolipiima programmi alusel Euroopa Liidu poolt subsideeritud piimatooteid." | | | |
Täiendavat infot toidu koostise ja allergeenide kohta saab toitlustajalt Viktus OÜ, peolaud@viktus.ee või 5552 5262. | | | |
Toitlustajal on õigus vajadusel menüüd vastavalt muuta. | | | |